Turism in Romania

Bucuresti
  • un oras al bulevardelor si parcurilor, istorie si traditie
  • explorarea orasului
  • viata boema in bucuresti
  • ce se merita vizitat:
Muzeul Satului, Muzeul George Enescu, Mitropolia Bucuresti, Arcul de Triumf, Casa Presei Libere, Muzeul National de Istorie, Parcul Cismigiu, Parcul Herastrau, Palatul Parlamentului, Opera Nationala, Ateneul Roman si altele.

Marea neagra

Puteti gasi aici tot ceea ce va doriti: hoteluri dotate cu toate facilitatile moderne, o viata de noapte activa, o mare varietate de terenuri si sali de sport si numeroase obiective de interes turistic pe coasta, litoralul Marii Negre revine pe agenda turistica europeana.

Statiuni de recreere si balneare

Pentru numeroase persoane, vacantele in statiunile de recreere constituie o placuta si luxoasa relaxare. Pentru altii, curele de ape minerale, surse naturale de dioxid de carbon precum si baile de noroi constituie componentele unui tratament complex al diverselor afectiuni.

Mentionam cateva statiuni ce merita vizitate si anume: Baile Felix, Sovata, Govora, Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata, Eforie Nord, Delta dunarii, un paradis natural.

Transilvania

Ce merita vazut?
  • Brasov, statiune montana;
  • Sighisoara oras si cetate medievala;
  • Castelul Bran si statiunea Sinaia, fosta resedinta regala de vara;
  • Sibiul, capitala culturala europeana;
  • Timisoara, primul oras revolutionar in 1989;
Maramures,un stil de viata unic in lume

Ce se merita vizitat?

Sapanta, localitate faimoasa datorita cimitirului vesel, Sighetul Marmatiei, Borsa, Viseu unde se pot face plimbari cu mocanita. Dupa mai bine de 20 de ani locomotiva a fost readusa la viata. Acum este una din bijuteriile din Valea Vaserului, Viseu de Sus, si un unicat in lume.

Moldova si Bucovina (o extraordinara mostenire artistica)

Bucovina - provincia nord-estica a Romaniei - este renumita datorita minunatelor fresce exterioare de pe peretii manastirilor sale. Aceste manastiri, culmi ale artei, cu influente bizantine, reflecta dezvoltarea civilizatiei Moldovei in secolele al XV-lea si al XVI-lea, sub domnia lui Stefan cel Mare (1457-1504).

Ce se poate vizita?

Iasi si Suceava, fostele capitale; Manastirile din nordul Bucovinei si ca exemple: Agapia, Neamt, Voronet, Gura Humorului, Sucevita, Moldovita, Arbore si altele.
Inchirieaza Mercedes Vito
Transport de persoane Mercedes Vito
Informatii despre Mercedes Vito
Mercedes Vito
Ford Mondeo
 
Razvan Dumitrascu tel: 0744 552 443 / 0765 250 007 fax: 0318161452
email: office@rentvito.ro youngstyle1@yahoo.com
  Despre noi Servicii Turism in Romania Contact Conditii de inchiriere Harta site Intrebari frecvente English version